HVERDAG

Mit nytårsfortsæt virker!

 

Jeg har nemlig sagt nej, sagt fra, og sagt min mening hele 3 gange i dag!

Og jeg er faktisk lidt stolt – mit nytårsfortsæt ser altså ud til at virke ganske fint!
Det er ikke nemt for mig, men hold nu kæft det føles godt!

 

”Husk dit nytårsfortsæt, Michelle!”

Én af dem, der har det med at ringe til mig, blot for at ”læsse” af, ringede også i dag.

Jeg sad og kiggede på telefonen imens den ringede ud, og overvejede om jeg overhovedet gad og tage den, da jeg vidste hvad det var, som jeg skulle til at lægge ører til.

Jeg havde i dag selv en off-dag – ikke fordi at der var sket noget, men blot én af de dage, hvor man føler man ikke rigtigt er tilstede i den virkelige verden, men i stedet er placeret i midten af en glasklokke, hvor kun ekkoet af ens eget indre eksistere.

Da telefonen var færdig med at ringe, måtte jeg sidde og samle mod til mig, for at ringe vedkommende op igen, for jeg vidste at der var nogle ting, som jeg var nødt til at sige og få ud af mit system, så jeg også havde det godt med mig selv.

”Husk dit nytårsfortsæt, Michelle!”, måtte jeg pep-talke mig selv lidt med inden opkaldet.

 

Men det lykkedes! Jeg fik sagt lige nøjagtigt det som jeg ville, og også på en ganske pæn måde.

Og det er faktisk en sensation i sig selv, da jeg ellers har det med at eksplodere, hvis jeg har gået med ting for længe, uden at få dem ud eller få dem sagt.

 

Så jeg fortsætter helt klart med mit nytårsfortsæt her, ingen tvivl om det.

Og uden at det skal lyde grimt eller ”forkert”, så glæder jeg mig faktisk til at visse mennesker kontakter mig, bare så jeg kan få lov til at sige nej, sige fra, og sige dem min mening – alt det som jeg ikke fik gjort i 2017.

 

Flinkeskole-hatten er røget af, og den forbliver af!

 

Hvordan går det med dit nytårsfortsæt?

 

Vil du dele med andre Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *