SPIRITUELT

Meditation og hypnose – og mit møde med mit højere selv

 

Igen forleden befandt jeg mig i, hvad jeg selv kalder ude af balance.

Når jeg er ude af balance og har det sådan, er det primært fordi at jeg er for meget oppe i mit eget hoved, og der er vitterlig ikke altid rart at være. Det kender du sikkert godt.

Det kan til tider føles som om at man har mistet sig selv på halvvejen, og på en eller anden måde føler sig helt ved siden af sig selv (ude af balance).

 

 

Nå, men når jeg så når til denne selverkendelse om at jeg lige skal have skabt en vis form for balance i systemet igen, så ved jeg heldigvis også hvad der skal gøres.

Og det er mindst lige så vigtigt at vide hvad man kan gøre ved det, som det er blot at vide at man ikke føler sig tilpas.

For hvis du ikke aner hvad du kan gøre ved det, så er det sjældent at du måske gør noget som helst, og det får du det sjovt nok ikke bedre af. Måske endda tværtimod.

 

Nå, men her er i hvert fald hvad jeg plejer at gøre, når jeg lige skal finde tilbage til mig selv igen, og hvem jeg i virkeligheden er.

Måske du får lyst til også at prøve med denne metode?
Jeg kan love dig én ting – du får det ikke ”værre” af det, så hvorfor ikke prøve én af de kommende dage, når du lige har tid og ikke mindst lyst.

(Det skal lige siges, at dette indlæg endte med at blive meget langt, så historien omkring mit møde med mit højere selv får du til sidst i indlægget)

 

Meditation og hypnose

Hvis du aldrig har prøvet hverken meditation eller hypnose, så lad dig ikke skræmme – det er ikke farligt, og det kan aldrig på nogen som helst måde skade dig, eller gøre noget ”forkert”.

Du er altid 100% til stede, selv om du ikke er det.

Så altså selv om du går ned i din underbevidsthed under en meditation eller hypnose, så er du stadig ved bevidsthed, og kan hele tiden, hvis du ønsker det afbryde sessionen og for eksempel bare åbne øjnene.

(Med mindre du finder det virkelig ubehageligt, så prøv dog at blive liggende igennem hele sessionen).

 

Der findes tonsvis af forskellige meditation og hypnose sessioner på Youtube som er ganske gratis, og der vil altid være mindst én der passer til lige nøjagtigt dit behov. (behovet vender jeg tilbage til)

Det eneste som det måske kræver, er at du har let ved at forstå og føle dig tilpas med at det foregår på engelsk, da de danske meditationer der findes derinde, for at sige det rent ud, er noget jammerligt pis at høre på, og de er langt fra afslappende, eller på anden måde behagelige.

Hvis du alligevel skulle finde en på dansk og kan lide den, så tager du bare den – bare jeg må blive fri 😉

 

Nå, så tilbage til behovet – For hvordan vælger du en meditation eller hypnose?

Der er det altså på med selvindsigts-brillerne – For hvad er dit problem? Hvad har du brug for hjælp til?
Hvad skal der til for at du kan få det godt, eller bare bedre? Hvad ville du gerne blive bedre til?

Og her kan der være tale om alt…

Vil du blive bedre til at tilgive? Er du styret af en frygt, som du gerne vil af med?
Har du kærestesorger? Vil du gerne møde kærligheden? Vil du have det bedre med dig selv? Vil du lære at elske dig selv? Vil du bare have ro i dit hoved? Eller skabe balance?

Jeg vil altså næsten vædde min sommerhat på, at ligegyldigt hvilket problem eller behov du har, så findes der også en meditation eller hypnose session inde på Youtube, til lige præcis dig.

Hvis du har svært ved at finde rundt derinde, eller ikke aner hvad du skal søge efter, er du velkommen til at skrive en besked til mig via kontaktformularen oppe i menuen, så vil jeg gerne prøve at komme med nogle forslag til dig.

 

Mødet med mit højere selv

Nå, men som sagt, så følte jeg mig selv ude af balance for et par dage siden, og havde derfor brug for at komme ”hjem” og komme i kontakt med mit højere selv igen.

Dit højere selv, kan bedst beskrives som værende den ”ægte dig” -”din sjæl” – ”den der ved” – og den ”du i virkeligheden er”.

Godt.

Nu skal det lige siges at jeg har mediteret meget, og at jeg grundet mine intuitive evner også har meget nemt ved at komme ind i ”trance” og blive taget meget langt væk, i enten en meditation eller hypnose.

Du kan derfor ikke forvente, at du får den samme oplevelse hvis det er første gang at du stifter bekendtskab med enten meditation eller hypnose.

Godt.

Jeg fandt en meditation hvori der også var hypnose på Youtube, og som sagt var mit behov at komme i kontakt med mit højere selv, og min søgning var derfor også på ”meeting your higher self” – eller noget i den dur.

Som med alt andet, er det vigtigt at man lige mærker efter hvad for en man skal vælge, og det kan du derfor godt bruge et par minutter eller 10 på.

Læs eventuelt andre folks kommentar igennem under videoen, for at se om andre har haft den virkning som du ønsker at få ud af meditationen eller hypnosen – hvis ikke, så finder du en anden.

Godt.

 

Jeg fandt den meditation jeg skulle, og der går heller ikke længe, før jeg forsvinder væk til lyden af den rolige musik, og den milde og blide damestemme der guider mig vejen igennem meditationen, for at jeg kan komme til at møde mit højere selv.

Som næsten altid, er jeg på forkant i meditationerne, så da damen siger, at jeg nu skal forestille mig selv på en ø – ja, der går jeg allerede på en ø langs en strandkant hvor solen skinner.

Og ligeledes da hun siger, at der nu er 2 veje at vælge imellem, og at jeg må fortsætte af enten den højre eller venstre – ja, der er jeg på vej op af en sti til venstre fyldt med træer og farverige blomster.

Når jeg ved dette på forhånd, er det for mig bare et tegn på, at det var lige præcis den rigtige meditation jeg valgte.

 

Da jeg kommer op for enden af stien, kan jeg foran mig se et meget stort og gammelt træ, hvori der er en stor dør – den skal jeg ind af.

Da jeg går ind, kommer jeg ind i et rundt og meget smukt rum.

Der hænger billeder rundt om på væggene, og billederne er alle sammen af mig.
Ikke som jeg ser ud i dag, eller under meditationen, men mig igennem alle mine tidligere liv.

Det skal lige siges, at jeg har været her mange gange før, og der var derfor også godt fyldt på væggene med billeder af både mænd og kvinder fra forskellige tider, forskellige lande, med mange sjove frisurer.

Da jeg har studeret alle disse billeder igennem af hvem jeg engang også var, er jeg klar til at gå igennem den næste dør inde i træet.

Døren fører mig ind i endnu et rundt og smukt rum.
Der er store vinduer, og lyset er klart og vidunderligt.

Der føles trygt og hjemligt inde i rummet.

Jeg går over til bordet i midten af rummet, og sætter mig på stolen.

Jeg venter nu på, at mit højere selv træder ind i rummet, og sætter sig overfor mig.

 

Jeg hører ikke døren går op, men jeg bliver helt rolig og varm om hjertet, da jeg mærker en ny tilstedeværelse i rummet.

Der går ikke længe, før at jeg mærker en hånd på min venstre skulder, og en gammel mand med en lang kappe, og et langt hvidt skinnende hår drejer om mig, og sætter sig overfor mig.

Han er noget af det smukkeste jeg har set.

(Forestil dig de gamle vismænd eller troldmænd i tegnefilmene, eller Albus Dumbledore fra Harry potter – sådan ser han ud)

Hans venlige og milde ansigt lyser hele rummet endnu mere op, og hans klare isblå øjne smiler venligt.

Jeg kender ham.

Ham har jeg da set før tænker jeg, alt imens at jeg griber ud efter hans hænder for at holde dem i mine.

Vi sidder et stykke tid der, og bare kigger på hinanden.

Ingen ord bliver udvekslet, da det er som om at det slet ikke er nødvendigt.

Vi er én og samme person. I dette kostbare øjeblik inde i det gamle træ.

 

Da det føltes som om, at jeg ikke behøves snakke med ham, begynder vi i stedet at danse, da musikken under meditationen skifter.

Vi rejser os begge, tager hinanden i hænderne, og danser rundt i 8-taller.

Dansen minder mest af alt om den man ser i film, hvor der er bal på slottet og folk valser rundt og ser yndige ud, alt imens de har det sjovt.

 

Det havde vi også. Eller skal jeg sige vi, for det var jo mig.

Ham og jeg, var og er, én og samme person.

Men det vidste jeg jo godt.

Det var mit møde med mit højere selv…

 

 

Vil du dele med andre Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *