HVERDAG

Kære læser

 

Kære læser…

Inden jeg fortsætter dette indlæg, vil jeg først og fremmest beklage mit fravær, men vil samtidig informere om, at det er fordi at der er sket en masse gode ting herhjemme foran skærmen.

Én af tingene er, at jeg har fået job som freelance journalist! Wuhuuu og Oh yes!

Dette er jeg selvfølgelig mere end lykkelig over, da det er min store drøm at kunne leve af at skrive. Og ikke kun af fortællinger for dig kære læser, men også for resten af verden.

(Jep, får travlt)

 

Så når der har været lidt stille her på bloggen den seneste tid, er det simpelthen af den simple årsag, at jeg har haft travlt med at sende artikler afsted til Mr. Boss.

Og det går jo strygende!

Jeg skal dog blive lidt bedre til at organisere min tid og skriveriet, så jeg også har tid til dig her på bloggen, uden at jeg sidder med røde, firkantede og knastørre øjne, efter at have siddet foran computeren det meste af dagen for at skrive artikler.

 

Men mon ikke at jeg nok også snart finder ud af det? 😉

 

For et eller andet sted, kære læser, så havde jeg ikke fået dette job, hvis det ikke var for dig og bloggen – så tak!

For hvis du ikke læste med her, så havde bloggen jo været uden betydning, og jeg havde måske fortsat ”glemt” hvor meget jeg elsker at skrive, og hvordan at jeg ønsker at skabe en levevej af alt mit skiveri, og på den måde fortælle verden og dig, om alt det som jeg har på hjertet.

 

Så igen – Tak Kære læser!

 

Og lige præcis det med at have noget på hjertet – det er der efterhånden en del af, som jeg skal have skrevet og fortalt dig om.

For under min stille og travle periode med artikel skrivningen, – ja der er der samtidig sket nogle ting, som har haft en effekt på mit hjerte, og det har skabt flere selvindsigter omkring mig selv, som jeg ønsker at dele ud af.

Så Kære læser – husk at følge med på bloggen de næste par dage – der kommer et indlæg om, hvor fucked op jeg egentlig er, når det angår kærlighed, og om hvordan den skide frygt for at miste, kan ende med at spænde ben for det man i virkeligheden ønsker.

Åh jo, det bliver skide godt – bare vent!

Vi ses! Og tak fordi at du læser med.

 

 

Vil du dele med andre Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *