SPIRITUELT

Hvad så nu?

 

Sidder og kigger rundt på mine ting der står stakket op i min venindes lejlighed på gulvet, mens jeg skriver dette indlæg. Hvad indlægget kommer til at hedde ved jeg ikke endnu, så nu ser vi bare hvor det tager mig hen..

For hvad er der sket siden mit sidste indlæg?

Alt er sket – sådan i grove træk altså…

 

Mig og nordjyden gik fra hinanden. Jeg måtte droppe uddannelsen jeg var påbegyndt et par måneder forinden, opsige jobbet, og igen køre mig og mine ting over på den anden side af Storebæltsbroen. Og her er jeg så, tilbage på Sjælland med mine møbler og ting spredt i hvert sit hjørne af øen – og selv om det for nogle nok lyder ganske forfærdeligt, så er det faktisk helt OKAY.

 

Heldigvis er jeg nemlig stadig af den overbevisning om, at der er en større mening med det hele, også i alt bøvlet der nogle gange sker i vores liv – og hvis du først begynder at søge meningen, så finder du den også – og hvis du er rigtig heldig, (du behøves ikke at være heldig) så finder du også dig selv midt i alt kaosset omkring dig. Selv når det er allerværst…

 

For selv om alt dette nok har været det sværeste nogensinde for mig at komme igennem, og ovenpå efter, så har jeg samtidig fået lukket en cyklus i mit liv af den karmiske slags, og der er ting der har ligget i mig fra barndommen, der har fået lov at komme op til overfladen for at blive set i øjnene, anerkendt, og sendt afsted igen. Og hvor fantastisk er det ikke lige?

 

(Lige en sidebemærkning, som jeg fik besked på at nævne, da der er nogle der har brug for at høre det derude – Du er ikke skyld i hvad du ser og oplever som barn, eller i den behandling du modtager af hverken forældre eller andre (ALDRIG!) – men som voksen er du 100% ansvarlig for at fikse det. Ellers er du i grunden stadig et barn i en voksen krop.)

 

Her må jeg hellere lige forklare hvad en karmisk cyklus kan være, til dem af jer der ikke er bekendt med dette udtryk. Tror jeg har forklaret lidt om det i et tidligere indlæg, men vi tager lige en hurtig omsummering, da det efterhånden er lidt længe siden jeg har siddet bag tastaturet.

 

Vi ved alle sammen hvad karma er. Så langt så godt…

Vi kan have karma både fra dette liv, men også tidligere liv, som vi er ÅH! så heldige at have fået med os. (Mærk ironien – forstår nemlig stadig ikke selv hvorfor at alt karma ikke bliver nulstillet den dag vi tager herfra). Nå, men karma skal betales af lidt ligesom en gæld her i livet.

Så hvis du bliver ved at opleve de samme ting, situationer, mennesker, eller mønstre, så vær opmærksom – for der er en (karmisk) lektie du skal lære, og så længe den ikke er lært, så får du den bare igen. De kan være meget insisterende ”deroppe”.
Og lige en lille note – Du kan godt have lært lektien, og så møde den samme ”situation” igen – her kan de højere magter, godt lige tage en lille tester på dig for at se om du nu også forstod det.

 

Forestil dig én der står og siger ”Forstår du det?” Ja. ”Men er du sikker?” Ja. ”Men er du heeelt sikker?” Igen ja.

 

Jeg blev selv ”spurgt” et par gange efter at jeg havde forstået min lektie.

Ikke ved at ”min” situation blev præsenteret for mig igen, men ved at jeg så andre mennesker i den samme situation. Og der forstod jeg faktisk først helt rigtigt, hvad det var de ville have mig til at forstå og indse ”deroppe”.

 

Og det er squ da lidt smukt, ikke?

 

Og hvad så mere?

Tjooh, så er der igen gået gang i min spirituelle udvikling, og sanser, intuition, og forbindelsen op til de højere magter er lige blevet skærpet endnu mere, så der er rimelig knald på i øjeblikket, hvilket også lige har krævet en mindre tilvænning fra min side af. Også alle andres for den sags skyld – for tingene kommer sådan lidt pludseligt ud af min mund, uden nogen umiddelbar grund altid.
I den forbindelse besøgte jeg også en clairvoyant i sidste uge, men det besøg må jeg lige skrive om på et senere tidspunkt, og i et andet indlæg, for det varede altså på den gode side af 2 timer…

 

Og det der med at gøre en lang historie kort, det er stadig noget jeg arbejder på – den lektie har jeg ikke lært, men måske er det heller ikke meningen – vi får at se…men indtil da..

Tak fordi du læste med – vi ses snart igen!

 

 

 

 

 

 

Vil du dele med andre Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *